Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik - indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg kontakter dig på e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre enten ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på inspiration@signebirkum.dk og oplyse om, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.

Behandling af personoplysninger - opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dig køb hos Signe Birkum har du indtastet en række personoplysninger, herunder bl.a.

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit mobiltelefonnummer
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen. Desuden skal regnskabsmateriale, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, din adresse, dit mobiltelefonnummer og din e-mailadresse blive oplyst til mit fragtfirma, pt. DAO, med henblik på levering af dit køb.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af:

  • dine betalingsoplysninger - Stripe / EasyPay
  • dine køb - Simplero
  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail - Simplero
  • håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og diverse lister - Zapier
  • håndtering af onlinebooking - Terapeut Booking

Jeg har indgået databehandleraftaler med med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine oplysninger, jeg ligger inde med. Det kan ske ved henvendelse til:

Signe Birkum
CVR-nr. 32596177
Strandlodsvej 25K, 2.tv.
2300 København S
T. 30744241
M. inspiration@signebirkum.dk

Cookies

Dette website anvender cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. De kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter du eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formålet med cookies på min hjemmeside er:

  • at gemme dine indstillinger
  • trafikmåling og statistik
  • målretning og frekvensstyring af annoncer

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies:

  • Google Analytics
  • Facebook

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.