Min praksis

 

 

  

  

 

Mit navn er Signe Birkum, og jeg er Livscoach.

Jeg tilbyder coaching i mine skønne kliniklokaler på Amagertorv i København (lige ved Storkespringvandet) og telefonisk. Du har derfor mulighed for at blive coachet, uanset hvor du bor i landet.

Mit primære fokusområde er 'Life Coaching', dvs. at jeg beskæftiger mig med dit liv, din hverdag, dine mål og drømme, dine mønstre og dine muligheder.

Jeg er ikke den rette, hvis du leder efter par-coaching, team-coaching eller coaching til børn og unge. Til gengæld henviser jeg dig gerne til dygtige kolleger, der tilbyder det, du søger.

ACTP-akkrediteret uddannelse hos ICF

At være coach er ikke en beskyttet titel, og derfor kan alle kalde sig coaches og udøve coaching. Du kan sikre dig, at du vælger en kvalificeret coach ved at vælge én med en ICF-godkendt uddannelse. ICF står for International Coach Federation og opererer med to slags godkendelser:

  • ACTP-akkreditering (kræver bl.a. mindst 125 timers undervisning, 10 mentortimer og 6 coaching-sessioner)
  • ACSTH-godkendelse (kræver bl.a. mindst 30 timers undervisning og 5 coaching-sessioner)

Min uddannelse, der er ACTP-akkrediteret, er altså den med de højeste kvalifikationskrav.

Læs mere om ICF og kravene til uddannelserne her.

ICF's definition på coaching

"Professionel coaching er et løbende professionelt forhold, som hjælper mennesker til at skabe ekstraordinære resultater i deres liv, karriere, virksomhed eller organisation.

Gennem coachingprocessen uddyber klienten sin viden, forbedrer sin præstationsevne og forøger livskvaliteten. På hvert møde vælger klienten samtalens fokus, mens coachen lytter og kommer med bemærkninger og spørgsmål. Denne interaktion skaber klarhed og sætter klienten i stand til at handle. Coaching forøger klientens fremgang ved at give større fokus og opmærksomhed på valg.

Coaching koncentrerer sig om, hvor klienten er nu, hvad klienten er villig til at gøre for at nå sit mål, og hvor klienten ønsker at være i fremtiden."

ICF's etiske løfte

"Som professionel coach anerkender jeg og erklærer, at jeg vil respektere mine etiske forpligtelser over for mine coachingklienter, kolleger og offentlighed i almindelighed.

Jeg forpligter mig til at overholde ICF's etiske love (Code of Ethics), at behandle mennesker med værdighed som de selvstændige og ligeværdige mennesker de er, og at repræsentere disse standarder over for dem, jeg coacher."

Læs mere om ICF's etiske regler her.

OBS: Jeg opnår min certificering i november 2019.