Mammut

 Udgivet: 2018
Forlag: Vipstjert

Antal sider: 141

Pris: 199,-
ekskl. fragt

  

Se med i videoen her, hvor jeg fortæller om mit budskab med Mammut, og hvad du kan forvente dig af bogen.

Fra bagsiden

”Jeg synes, vinen er lidt dyr i forhold til de andre på hylden, men jeg nikker. Vil gerne ud herfra, væk fra lokumspapir i tre lag, svinekød i familiepakker, kaffe på tilbud og hakkede tomater på dåse.

Vi når op til kassen, hvor de andre kunder står i kø for at betale på beløbet. Mens Jonas lægger rødvinen på kassebåndet, ser jeg Antons mor i køen ved siden af. Anton rækker hende en glitret pose fra de nederste hylder. Hun sukker og lægger slikket på båndet sammen med en pose lakridssnører og pakken med Coco Pops."

I Mammut møder du Sara, en kvinde omkring de 30. Hun forsøger på den ene side at leve op til sine forældres og kærestes forventninger om hus, hæk og Weber-grill, mens hun på den anden side føler sig som suffløren, der ufrivilligt spiller hovedrollen i en andens liv. Hun bliver mere og mere sikker på, at hun bliver nødt til at tage et opgør.

Uddrag fra lektørudtalelsen

"Dette er en stille, genkendelig hverdagsfortælling (...), der suger læseren ind i hverdagens hamsterhjul og opfordrer på sin egen stille måde os alle sammen til at gøre oprør, før det er for sent."

"For voksne kvinder, der også ind i mellem mærker, at livet bare passerer forbi."

Hvad koster den?

Her finder du måske svar på nogle af dine spørgsmål.

Hvad koster den?

Bogen koster 199,-
Dertil kommer fragt på 40,- med DAO.
Når du køber bogen her på siden, bliver du altså faktureret 239,- inkl. moms.

Jeg foretrækker e-bøger?

Du kan også købe Mammut som e-bog. Bare ikke her hos mig. Så skal du ind på saxo.com.
Find Mammut som e-bog her.

Hvordan sender du, og hvor lang tid går der?

Jeg sender med DAO hjemmelevering, lige så hurtigt jeg kan. DAO leverer 7 dage om ugen, og du vil typisk have din pakke i løbet af 2-4 dage.

Kan pakken spores?

Ja. Alle pakker får et track and trace-nummer, som du modtager på e-mail med det samme, når jeg har indleveret pakken. Så kan du følge med i, hvor langt bogen er.

Kan jeg købe bogen andre steder?

Ja. Du kan bl.a. købe den hos
Arnold Busck
Saxo.com

Hvad med biblioteket?

Jo. Der kan du også bestille den. Hvis dit eget bibliotek ikke har købt den (endnu), skal du bare ind på bibliotek.dk, så bliver den sendt direkte til dit lokale bibliotek >