Hvem er du? "Den der aldrig har overskud"?

Du er, hvad du tænker (om dig selv)

Du har måske allerede en forståelse for, at du er, hvad du spiser. Men måske er det nyt for dig, at du også er, hvad du tænker? Du er, både hvad du tænker om dig selv, om dine muligheder, om din fremtid, dine evner, andre mennesker og om situationer.

Har du nogle gange hørt dig selv sige

  • Jeg er alligevel altid uheldig
  • Jeg er ikke ligeså klog som de andre, så jeg må hellere holde mund
  • Jeg er bare ikke kreativ
  • Jeg kan ikke finde ud af matematik / kan ikke tale engelsk
  • (fortsæt selv listen)

Lad os sige, at du siden folkeskolen har fortalt dig selv, at du "er super dårlig til engelsk," og at det er blevet så integreret en del af dig, at du også siger det til andre - måske endda med et afvæbnende grin og et skuldertræk.

Hvor stor, tror du, sandsynligheden er for, at du senere vælger et job, hvor arbejdssproget er engelsk?

Ikke særlig stor, vel?

Det kan godt være, at du ikke var den bedste til engelsk. Men der er en ret stor sandsynlighed for, at det ikke er rigtigt, at "du bare ikke er særlig god til engelsk." Der er derimod en overvejende sandsynlighed for, at du har præcis de samme evner som andre, men at du på et eller andet tidspunkt næsten gav op på grund af din fortælling om, at du ikke kan engelsk.

Det er altså blevet en "hæmmende overbevisning," der holder dig tilbage.

Se med i videoen, hvor jeg giver dig en øvelse i at opdage dine egne hæmmende overbevisninger, og hvordan du kan vende bøtten og øve dig i at skabe mere støttende overbevisninger.

 

 

Kærligst,
Signe

PS: Inden for de næste uger lancerer jeg mit nye onlinekursus (som endnu ikke har fået et navn), hvor du i løbet af 4 uger bliver taget i hånden og ført igennem en forståelse af dine tanker, og hvordan du kan ændre dit fokus. Målet er at skabe 1) forståelse for dit mål, 2) bevidsthed om dine 'interne, begrænsende regler', 3) indsigt i din egenfortælling og at skabe 4) nye veje, så du kan komme helt i mål med det, du drømmer om. Når jeg åbner for kurset, vil du som nyhedsbrevslæser få en helt særlig rabat i en kort periode (kun 95,- / normalpris 495,-). Følg med her i nyhedsbrevet.

PPS: Vær en af frontløberne, og kom med i min Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få motivation og indspark fra både mig og de øvrige gruppemedlemmer. Gruppen hedder 'Skab det liv du drømmer om - et skridt ad gangen,' og du finder den her >

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar