11 biblioteker købte 'Mammut'. På én dag

Måske har det noget at gøre med den anmeldelse, bogen fik tidligere på ugen:

"Jeg vil anbefale Mammut til stort set alle romanlæsere, som godt kan lide bøger der lægger op til lidt refleksion hos læseren – for man kan nærmest ikke undgå at reflektere lidt når man læser denne bog."

Og det stoppede ikke der.

"Mammut er en lille roman i sit fysiske format, men indholdsmæssigt mener jeg bestemt at det er en større fortælling end den giver udtryk af i sin fysiske enkelhed og størrelse.
Jeg sender 5 store stjerner afsted til Birkum for en velskrevet lille roman med noget på hjerte."


Hold da op. Jeg siger det lige igen: Hold da op.
Jeg blev faktisk rørt, da jeg læste det.

Hvordan ville du have det, hvis din bog fik sådan en omtale - og endda hos en af de nominerede til bogblogger-prisen 2018, Sidse Cordes? Forestil dig det lige.

Det er ikke den eneste gode anmeldelse, jeg har fået. (Ja, jeg praler. Men jeg ved, at du kan opnå det samme.)

Så tilbage til praleriet: Siden 'Mammut' udkom 29. november sidste år, har den været på forsiden af Frederiksborg Amts Avis og har været omtalt i Alt for Damerne. Den har fået 4-6 stjerner de steder, den er blevet anmeldt, og ord som 'velskrevet' og 'stof til eftertanke' går igen.

Nu er jeg så nødt til at afsløre en hemmelighed.

Det er (desværre) ikke fordi, at jeg er specielt fantastisk, at jeg har fået så mange gode anmeldelser. Slet ikke.

Sandheden er helt enkelt den, at jeg skrev en bog. At jeg gik i gang. At jeg gennemførte. Jeg har brugt det råd, jeg selv fik.

Det handler om struktur. Det handler om at afmystificere skriveprocessen.

For der er intet mystisk ved at skrive en bog. Jeg skrev 'Mammut' i et helt almindeligt Word-dokument, som du helt sikkert kender. Og da jeg først forstod, at der intet mystisk var ved at skrive - så gik det stærkt.

Selvfølgelig er der en masse viden om at researche, skrive, redigere og alt derimellem. Det vender jeg tilbage til i senere nyhedsbreve.

Men først og fremmest handler det ganske enkelt om at gå i gang.

Du må få de første sider af mit manuskript, som det så ud, den dag det røg til tryk.

Du er mere end velkommen til at kopiere hele formateringen - brug dokumentet som afsæt for din egen bog. Bare begynd at skrive. Det er dér, hemmeligheden ligger.

Værsgo.

Det, du sidder med nu, er de nøjagtige første sider af det, der i onsdags fik 5 stjerner af en af Danmarks bedste bogbloggere. Og som blev købt af 6 biblioteker. Bare i fredags.

Hvorfor giver jeg dig det? Fordi jeg er helt overbevist om, at du kan få den samme succes, hvis bare du har formlen og langsomt begynder at afmystificere din skriveproces.

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar