Hvorfor sker der ikke noget?

Du kender helt sikkert det med, at du endelig har fundet en time eller to til at skrive. NU skal du koncentrere dig. Du har lavet kaffe, tændt stearinlysene, og måske har du sat noget god musik på. Du åbner et dokument og gør dig klar ved tasterne.

Og så sker der ingenting.

Hvorfor kan jeg ikke bare skrive? Nu har jeg endelig prioriteret mig selv og min bog, og så sker der ikke noget!

Sådan havde jeg det i mange år. Jeg vidste meget om skriveteknik, men jeg kunne ikke skrive. Så jeg tilmeldte mig endnu et kursus og lærte lidt mere om skriveteknik - for det var nok dér, den lå.

Det var det ikke.

Jeg fandt ud af, at det for mig handlede om, at jeg ikke vidste, hvad jeg ville med min bog. Jeg vidste ikke, hvad det egentlig var, jeg ville sige, og jeg havde ikke noget klart budskab.

Det er en meget typisk fejl: At du har for meget på hjerte.

Hvis du har svært ved at skrive, når du sætter dig ned, kan det handle om mange ting. Men det KAN skyldes et manglende budskab - for hvordan skal du så prioritere og strukturere dit materiale?

Hvis du er helt skarp på, hvad du vil sige, har du meget lettere ved at finde dine karakterer, du kan ‘nemt’ opfinde projekter og udfordringer.

 

Ved du, hvad du vil med din bog?

Hvis du gerne vil blive lidt skarpere på dit budskab, og hvis du generelt bare gerne vil have et godt afsæt for at skrive en hel bog, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Kh Signe

PS. Vil du have værktøjer, inspiration (og måske lidt mere mod) til at skrive den bog, du drømmer om? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

85c087

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar